Nicoline Wiersma

De sterke vrouw achter Buitensport FAAM.

Nicoline brengt mensen graag in beweging vanuit haar passie voor sport en natuur. Ze gaat voor resultaat. Van Nicoline mag je dan ook betrokkenheid en kwaliteit verwachten: motiverende sportprogramma’s, professionele begeleiding en persoonlijke aandacht.


Het enthousiasmeren van mensen tijdens de training, samen de grens opzoeken en die vervolgens verleggen. Deze combinatie maakt me blij en geeft energie

 

Zaphira van Leeuwen

Eén van de toptrainers bij Buitensport FAAM. Als opgeleid fitnesstrainer en allround groepslesinstructeur een echte all-rounder. Zelf heeft ze veel affiniteit met dans, loopt graag hard en is een fanatieke wielrenner. Ze houd ervan om mensen te laten ontdekken dat ze altijd meer kunnen dan verwacht.

Wanneer ik me aan een nieuwe sport waag ga ik er helemaal voor. Dat is als trainer niet anders. Daarom ga ik samen met Buitensport FAAM de uitdaging aan om iedereen te besmetten met het sportvirus!

 

Martine Kox

Martine is de zekere factor bij Buitensport FAAM. Naast dat ze zelf fanatiek de CP-training volgt, zie je haar als inval-trainster. Ze houdt van nog veel meer verschillende buitensporten: roeien, paardrijden, hardlopen en wielrennen. Jou kan ze haar ervaring en motivatie meegeven.


Mensen met plezier laten bewegen, daar word ik enthousiast van. Ik doe dan ook mijn uiterste best om iedere inval-training minstens zo leuk te maken als die van Nicoline ;)!”

 


Wilma Hebing

Al jaren lang geeft Wilma mountainbike- en wielrentraining. Ooit zelf een fanatieke wedstrijdrijder geweest met mountainbiken, leert ze je nu maar al te graag alle kneepjes van het vak. Het fietsen en alles wat daar bij hoort is niet weg te denken uit haar leven.

Wat is er mooier dan samen mountainbiken in de natuur. De geur van het bos ruiken en ieder obstakel weer trotseren

 

Hans Dickhout

Hans loopt al meer dan 40 jaar hard. Van marathons tot ultra’s, het kan hem niet uitdagen en ver genoeg zijn. Ruim 7 jaar geleden heeft hij de wegatletiek ingeruild voor het trailrunnen.
Hij heeft inmiddels veel trails gelopen in Nederland, België en in de Alpen. Hij neemt je dan ook graag mee op avontuur, om zo nieuwe paadjes en de natuur te ontdekken.


De bossen in, de smalle paadjes op en jou zo kennis laten maken met trailrunnen. De natuur is mooi in alle seizoenen.
It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin